Op zoek naar rhythm sportschool den haag?

rhythm sportschool den haag
Rhythmsports Fitness Dance Startpagina Facebook.
Winkels en detailhandel. Steel Works Fitness Center. HealthCity Den Haag-Premium. Sportclubs in Den Haag. Pagina's' die deze pagina leuk vindt. De Haagse Hogeschool. Plaatsen Den Haag Sport en recreatie Dansstudio Rhythmsports Fitness Dance. Nederlands Français France English US Español Português Brasil.
Rhythmsports Ypenburg Contact. Contact Rhythmsports Ypenburg.
Rhythmsports biedt veel meer dan een normale sportschool of sportclub in Den Haag. De club heeft drie etages met een unieke indeling wat een extra dimensie geeft aan elke training. Elke zone heeft zijn eigen specifieke trainingsmogelijkheden; Krachttraining, fitness, cardiofitness, freestyle, freeweight en een functional trainingen.
Rhythmsports Ypenburg Lesrooster. Lesrooster Rhythmsports Ypenburg.
Kies uw locatie: Den Haag Centrum Den Haag Ypenburg. Kies uw taal.: Lesrooster Rhythm Sports Ypenburg. Lesrooster Rhythm Sports Centrum. 31070 3220168 Laan van Waalhaven 213, 2497GL Den Haag Algemene voorwaarden Privacybeleid. Rhythmsports maakt op haar websites gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.
Fitness Groepslessen Ooievaarspas.
Kortom, een uitgebreid en gevarieerd aanbod met voor ieder wat wils, en dit alles voor een wel heel aantrekkelijk, en voor Den Haag uniek voordelig tarief.: Ooievaarspashouder krijgen op vertoon van een geldige Ooievaarspas een korting van maar liefst 50% op de abonnementsprijs.
Rhythmsports Welkom bij Rhythmsports! Rhythmsports Welkom bij Rhythmsports!
Welkom bij Rhythmsports. Rhythmsports is dé Sport en Dance Club in hartje Den Haag: vlakbij station Hollands Spoor, aan het Rijswijkseplein. Onze club heeft een hypermoderne en uitgebreide fitnessruimte Hoist en Sportsart en meerdere zalen voor alle groepslessen, Small Group Workouts, plus een uitgebreide Free Weight ruimte met de nieuwste apparatuur van Panatta. Rhythmsports heeft een waanzinnig uitgebreid lesaanbod met meer dan 50 groepslessen per week, variërend van Yoga tot Rhythm Boxing.
Rhythmsports Ypenburg: gloednieuwe sportschool met alle faciliteiten.
Vervolgens is hij naar de gemeente Den Haag gegaan om de bestemming zodanig te wijzigen, dat hij in het pand een sportschool kon vestigen. Dat is uiteindelijk gelukt en in de zomer van 2017 volgde een enorme verbouwing, waarbij kosten noch moeite zijn gespaard.
Rhythmsports Ypenburg Welkom bij Rhythmsports! Rhythmsports Ypenburg Welkom bij Rhythmsports!
De club is gevestigd in een prachtig pand aan de Laan van Waalhaven naast de Oriental op loopafstand van het centrum van Den Haag Ypenburg. Rhythmsports biedt veel meer dan een normale sportschool of sportclub in Den Haag. De club heeft drie etages met een unieke indeling wat een extra dimensie geeft aan elke training.
Sporten bij Rhythm Sports Den Haag in Den Haag en 87 andere sportscholen!
Rhythm Sports Den Haag. Rijswijkseplein, 2516LP, Den Haag. Bekijk 113 reviews. Rhythm Sports Dance vind je aan de voet van de Haagse Toren, in Den Haag beter bekend als Het Strijkijzer. Dit is een van de beter uitgeruste fitnesscentra in het centrum van Den Haag.

Contacteer ons