Resultaten voor fitness babylon den haag

fitness babylon den haag
Bootcamp bij Health Works Fitness New Babylon.
Health Works Fitness Den Haag op de 2e etage van New Babylon heeft een nieuw rooster bomvol groepslessen. Met 3x per week Bootcamp in de buitenlucht! Samen met de Bootcamp Outdoor instructeur en andere bootcampers ga je de uitdaging aan om het maximale uit jezelf te halen.
Sporten bij Fitness Avenue in Den Haag en 87 andere sportscholen!
New Babylon is sinds een paar jaar een landmark in de Haagse skyline. In dit luxe complex vind je ook Fitness Avenue. Tot voor kort was deze club bekend als HealthWorks, en dat was de hoogst gewaardeerde OneFit locatie in Den Haag centrum.
TRX Training bij Health Works Fitness New Babylon.
Food in New Babylon. Met de auto. Met het Openbaar Vervoer. TRX Training bij Health Works Fitness. Health Works Fitness Den Haag heeft weer iets nieuws! Na Bootcamp trainingen 3x per week, lekker in de buitenlucht en Personal Training, komen ze nu met TRX.
Fitness Avenue: hotspot voor expats! New Babylon.
Fitness Avenue in Den Haag: dé opkomende hotspot voor expats! Gepubliceerd door nieuws.nl: New Babylon is dé plek in het internationale hart van Den Haag dat enorm aan het groeien is en voor steeds meer expats en ondernemers een thuisbasis vormt.
Gratis inschrijven voor Fitness! New Babylon.
Gratis inschrijven voor Fitness! In september betaal je geen inschrijfkosten bij Health Works Fitness Den Haag op de 2de etage van New Babylon! Geniet van state-of-the-art fitness apparatuur, de beste groepslessen en een laag all-in maandtarief van maar 2750. Sport je mee?
Hier is het dan, ons rooster! Jullie. Fitness Avenue Den Haag Facebook.
Nieuw account maken. Bekijk meer van Fitness Avenue Den Haag op Facebook. Nieuw account maken. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Fitness Avenue Den Haag is met Teddy Bierhuys en 7 anderen.
Fitness Avenue.
Fitness Avenue in Den Haag: dé opkomende hotspot voor expats Nieuws.nl.
Fitness Avenue in Den Haag: dé opkomende hotspot voor expats. Foto: Fitness Avenue. New Babylon is dé plek in het internationale hart van Den Haag dat enorm aan het groeien is en voor steeds meer expats en ondernemers een thuisbasis vormt.

Contacteer ons