Meer resultaten voor sportschool scheveningen

sportschool scheveningen
Wi-Su Ryu.
4 x luxe sportschool indebuurt Den Haag.
Max Health Club. Naast fitness kun je bij Max heerlijk zwemmen in het indoor zwembad en na het sporten in de sauna of het stoombad. De sportschool ziet er gelikt uit, ligt in een prachtig groene omgeving en hier ben je geen nummer.
Curves Scheveningen 30 minuten fitness voor vrouwen.
Bij Curves Scheveningen werk je op een goede manier aan je gezondheid. Omringd door vrouwen die allemaal hetzelfde willen: fit worden en blijven. Een complete cardio en krachttraining in slechts 30 minuten. Kom jij het ook proberen? Sportschool voor vrouwen.
Basic-Fit Sportschool Scheveningen Gevers Deynootweg.
Onze sportschool in Scheveningen is zo bijzonder, omdat er een gratis parkeerterrein is, er personal trainers en fysio aanwezig is. En daarnaast zijn er in de club zelf Strength platformen en een enorm grote groepsleszaal met virtuele lessen. Elk uur virtuele GXR groepslessen.
Home nl.
Home Over ons Privé fitness studio Personal training sportMassage Voeding Foto's' Contact/Prijzen. Als u ooit getraind heeft op een publieke sportschool weet u hoeveel afleiding u daar heeft. Harde muziek, luid pratende en rondkijkende medesporters en de herrie van gewichten en apparaten. Mijn exclusieve Privé fitness studio is ingericht met professionele apparatuur van gerenommeerde merken als Life Fitness. De studio is ontworpen om uw doelstellingen in minder tijd te bereiken. Afhankelijk van uw doelstellingen zijn er apparaten beschikbaar voor conditionele training en voor krachttraining. U kunt zelf de muziek bepalen waar u naar wilt luisteren. Een 1 op 1 training desgewenst 2 op 1 zonder afleiding en onderbrekingen. Exclusief in Nederland. Bent u geïnteresseerd in personal training of wilt u meer informatie? Kijk dan gerust op mijn site en neem eventueel contact op voor vragen of voor een vrijblijvende afspraak! Personal training Scheveningen / Den Haag.
Capelle fitness Fitness Club Capelle David Lloyd Clubs. Shape.
From the fact we have more than 100 free car parking spaces, to our crèche offering 2 hours free care for all members every day of the week we want to make those little things easier for you. So come along and take a look at the club for yourself.
Opwarmen in de winter Buitengewoon Scheveningen.
Fit for Free. Bij Houtrust zit al geruime tijd de Fit for Free, een populaire sportschool in Scheveningen omdat ze toegankelijk zijn voor iedereen. De tarieven zijn scherp waardoor je ook met een klein maand budget kan komen sporten! Bij Fit For Free maken ze al ruim 10 jaar fitness voor iedereen leuker!
Personal Training at The Pier Scheveningen De Pier.
Sporten op een energieke locatie boven zee, dat kan bij Personal Training at The Pier. Deze sportschool is uitgerust met de modernste apparatuur. Ben je op zoek naar persoonlijke begeleiding van ervaren trainers en wil je werken met de nieuwste apparatuur? Kom dan doelgericht trainen en werken aan een gezondere leefstijl op een zeer unieke locatie: Trainen boven zee! De personal trainers helpen jou graag met het behalen van je persoonlijke trainingsdoelen! Bij Personal Training at the Pier bieden we Yoga lessen aan voor kleine groepen en als personal yoga sessies. De unieke omgeving van de zee en het strand bieden een ontspannen en idyllische plaats voor vinyasa flow yoga het geluid van de zee is uitermate geschikt voor de focus op uw yoga sessie. Yoga is een workout op zichzelf maar kan ook een aangename aanvulling zijn op uw personal training sessies. Kijk voor meer informatie op de website. Bungy Jump Holland. Personal training at The Pier. Reuzenrad op de Pier. Zipline op De Pier Scheveningen.

Contacteer ons