Resultaten voor sportschool centrum den haag

sportschool centrum den haag
Stichting Sportcentrum Atlas.
De stichting sportcentrum atlas is in 1983 mede op initiatief van de gemeente Den Haag opgericht om met name migranten randgroepjongeren een zinvolle vrijetijdsbesteding te bieden. Sinds jaar en dag is de stichting in de ambtelijke kringen bekend als Atlas; bestaat sedert begin jaren 80 en kent een lange geschiedenis als een van de meest betrouwbare migranten organisatie in onze stad.
Curves Den Haag Noord West 30 minuten fitness voor vrouwen.
Bij Curves Den Haag Noord West werk je op een goede manier aan je gezondheid. Omringd door vrouwen die allemaal hetzelfde willen: fit worden en blijven. Een complete cardio en krachttraining in slechts 30 minuten. Kom jij het ook proberen? Sportschool voor vrouwen.
Fitnessen bij De Rhijenhof Fitness Den Haag, Wateringen.
Op Sportcentrum de Rhijenhof mag een echte fitnessschool natuurlijk niet ontbreken. U vindt daarom één van de 143 basic-fit clubs bij ons aan de Noordweg 44a in Den Haag. Jong of oud, man of vrouw, iedereen is welkom bij Basic Fit.
Fitness en sportschool Den Haag Grote Marktstraat HealthCity.
Je traint bij ons op de modernste apparaten en met de nieuwste materialen en programma's. Vriendelijk en servicegericht personeel, ervaren Personal Trainers, uitdagende groepslessen, ontspannen lounge, informatieve en inspannende trainingsprogramma's. Kortom, wij bieden jou die optimale sportschool in het centrum van Den Haag.
Fitness Avenue.
Fitness Avenue, sportschool. Fitness Avenue, gevestigd in het centrum van Den Haag, is meer dan een gewone sportschool. Alleen maar je goed laten voelen, is voor ons niet voldoende. Het belangrijkste voor ons is dat jij jouw doelen bereikt met plezier.
BCS Healht Center.
BCS Health Center is de plek voor vrouwenfitness in Den Haag. bewegen voor vrouwen. Warning: Illegal string offset style in on line 202 Warning: Illegal string offset style in on line 211. Begin vandaag nog! Bent u geïnteresseerd in onze sportschool en wilt u het een dagje uitproberen.
DE BESTE fitnessclubs sportscholen in Den Haag.
Casino in Den Haag. 5-sterren hotels in Den Haag. 4-sterren hotels in Den Haag. 3-sterren hotels in Den Haag. Managed by AccorHotels in Den Haag. Fletcher Hotels in Den Haag. NH Hotels in Den Haag. Den Haag Hotels huisdieren toegestaan.
Sport De Haagse Hogeschool.
Kom langs bij Campus Student Life Sports, Johanna Westerdijkplein 66 tegenover de ingang van het hoofdgebouw of e-mail campus@hhs.nl of bezoek de Fitnessbalie OV k.35 of stuur een e-mail naar fitness@hhs.nl. Neem ook eens een kijkje bij de sportverenigingen waarmee De Haagse Hogeschool samenwerkt. Als je je bij deze sportverenigingen aansluit dan kun je ook meedoen met de competitie.: https//www.kleinzwitserland.nl: contact seniorenhockey@kleinzwitserland.nl. GKV Den Haag.

Contacteer ons