Zoeken naar rhythm fitness den haag

rhythm fitness den haag
Rhythmsports Fitness Dance Startpagina Facebook.
Winkels en detailhandel. Steel Works Fitness Center. HealthCity Den Haag-Premium. Sportclubs in Den Haag. Pagina's' die deze pagina leuk vindt. De Haagse Hogeschool. Plaatsen Den Haag Sport en recreatie Dansstudio Rhythmsports Fitness Dance. Nederlands Français France English US Español Português Brasil.
Rhythmsports Ypenburg Contact. Contact Rhythmsports Ypenburg.
Voor slechts 2 kunnen je kinderen deelnemen aan verschillende leuke en sportieve activiteiten in onze Kids Playhouse en tijdens de Junior Fitness Bootcamp. 24 uurs toegang tot de vestiging in Den Haag Centrum. Heb je een druk schema en onregelmatige diensten?
Sporten bij Rhythm Sports Den Haag in Den Haag en 87 andere sportscholen!
Dit is een van de beter uitgeruste fitnesscentra in het centrum van Den Haag. Op de begane grond vind je een nieuwe functional training zone en top equipment, o.a. van Panatta, voor krachttraining. De grote cardiozone is groen' terwijl jij je in het zweet werkt wek je zelf stroom op. De grote groepslessenzaal op de 1e verdieping heeft een heel ruim aanbod van lessen. Alle bekende fitness workouts staan op het rooster en de members van Rhythm zijn trouwe bezoekers van de lessen.
Rhythmsports gaat uitbreiden; YPENBURG KRIJGT DE LEUKSTE SPORT EN DANSSCHOOL VAN DEN HAAG!
Rhythmsports biedt veel meer dan de gemiddelde sportschool in Den Haag. De nieuwe premium club heeft drie etages met een unieke indeling, wat een extra dimensie geeft aan elke training. Elke zone heeft zijn eigen specifieke trainingsmogelijkheden: krachttraining, fitness, cardiofitness, freestyle, freeweight en functional trainingen.
Rhythmsports Welkom bij Rhythmsports! Rhythmsports Welkom bij Rhythmsports!
Welkom bij Rhythmsports. Rhythmsports is dé Sport en Dance Club in hartje Den Haag: vlakbij station Hollands Spoor, aan het Rijswijkseplein. Onze club heeft een hypermoderne en uitgebreide fitnessruimte Hoist en Sportsart en meerdere zalen voor alle groepslessen, Small Group Workouts, plus een uitgebreide Free Weight ruimte met de nieuwste apparatuur van Panatta. Rhythmsports heeft een waanzinnig uitgebreid lesaanbod met meer dan 50 groepslessen per week, variërend van Yoga tot Rhythm Boxing.
RhythmSports in Den Haag De Telefoongids.
Bel 1819 nummerinformatie 100ct/min. Fitness in Den Haag. Eigenaar van dit bedrijf. RhythmSports in Den Haag. Van Maanenkade 218, 2516LP, Den Haag. Beoordeel dit bedrijf. 070-3897002 Toon nummer. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens. Foto en Video 1.
Rhythmsports Ypenburg Welkom bij Rhythmsports! Rhythmsports Ypenburg Welkom bij Rhythmsports!
Inclusief sport en leerprogrammas voor je kinderen. Voor slechts 2 kunnen je kinderen deelnemen aan verschillende leuke en sportieve activiteiten in onze Kids Playhouse en tijdens de Junior Fitness Bootcamp. 24 uurs toegang tot de vestiging in Den Haag Centrum.
Rhythmsports Ypenburg: gloednieuwe sportschool met alle faciliteiten.
Vervolgens is hij naar de gemeente Den Haag gegaan om de bestemming zodanig te wijzigen, dat hij in het pand een sportschool kon vestigen. Dat is uiteindelijk gelukt en in de zomer van 2017 volgde een enorme verbouwing, waarbij kosten noch moeite zijn gespaard. Het" vergde een grote investering om het te krijgen zoals het nu is, maar mijn filosofie is dat je in alle opzichten topkwaliteit moet leveren. We hebben verdeeld over drie lagen een groot aantal verschillende zalen helemaal top ingericht, compleet met alle benodigde klimatologische voorzieningen, voor alle typen sporters en gebruikers: een zaal voor groepslessen zoals Zumba en allerlei andere activiteiten, een free weight zaal waar de krachtsporters zich helemaal kunnen uitleven, een zaal voor functional fitness, een algemene fitnesszaal, een danszaal waar we ook met kinderfitness aan de gang gaan, een zaal met cardiofitnessapparatuur en ook nog een body mind zaal voor mensen die tot rust willen komen via yoga, pilates en soortgelijke activiteiten.

Contacteer ons