Meer resultaten voor sportschool theresiastraat den haag

sportschool theresiastraat den haag
Intersport Twinsport Den Haag-City Intersport Twinsport.
In deze shop kun je perfect terecht voor de allernieuwste Nike producten. Buiten dat Intersport Twinsport Den Haag-City een ideale ligging midden in het centrum van Den Haag heeft, is het ook nog eens één van de grotere filialen van Intersport Twinsport.
Njoy Fitness Den Haag Wassenaar Noordwijk Betaalbaar fitness in exclusieve clubs bij Njoy Den Haag, Wassenaar en Noordwijk.
Groepslesrooster Den Haag. Fysiotherapie Den Haag. Sauna Den Haag. Parkeren Den Haag. Openingstijden Den Haag. Contact Den Haag. Betaalbaar fitness in exclusieve clubs bij Njoy Den Haag, Wassenaar en Noordwijk. Njoy Fitness is een lifestyle fitnessclub waar iedereen zich thuis voelt.
Basic-Fit Sportscholen in Den Haag.
Basic-Fit heeft een sportschool in Den Haag Zuiderpark! Deze sportschool is voor iedereen; van beginners tot gevorderden en van elke leeftijd. We bieden je een ruim aanbod van fitnessapparatuur en groepslessen, zodat er altijd een workout is die bij jou past.
The Fitness House Startpagina Facebook.
Plaatsen Den Haag Sport en recreatie Sportschool/fitnesscentrum The Fitness House. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Informatie over gegevens van Paginastatistieken. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Aanbevelingen en recensies. Aanbevolen door 28 personen. Twee jaar geleden al eerder een kijkje genomen, maar na een slechte ervaring niet overgegaan tot ins chrijving. Drie weken geleden besloot ik het toch een 2e kans te geven en belde ik voor een afspraak. Aan de telefoon werd aangegeven dat ik een rondleiding zou krijgen en wat uitleg over alle apparatuur. Ik had goede moed en keek er naar uit. Op de afgesproken dag en het afgesproken tijdstip bleek dat de persoon met wie ik een afspraak had net weg was. Dit was 2 jaar geleden ook al het geval Ik moest zelf maar een beetje rondkijken. Na mijn bezoek gaf de onvriendelijke dame achter de balie, zonder excuus, aan dat er nog contact met mij opgenomen zou worden. Tot op de dag van vandaag heb ik niets vernomen. Na het onplezierige en onvriendelijke ontvangst heb ik besloten om mezelf bij een sportschool iets verderop in te schrijven waar alles vele malen beter geregeld is.
Sportcentrum Jack Slagman SquashLife.
2593 AG Den Haag. Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie. Laat een reactie achter. Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten. Nog geen account? In elke editie: Internationale topspelers, TMG-Jeugdtopper, de 11 stellingen met, achtergronden, columns en meer!
Fitness en sportschool Den Haag Grote Marktstraat HealthCity.
Je traint bij ons op de modernste apparaten en met de nieuwste materialen en programma's. Vriendelijk en servicegericht personeel, ervaren Personal Trainers, uitdagende groepslessen, ontspannen lounge, informatieve en inspannende trainingsprogramma's. Kortom, wij bieden jou die optimale sportschool in het centrum van Den Haag.
sportschool den haag sportschool scheveningen fitness house den haag theresiastraat.
fitness apparaten den haag. fitness 2000 den haag. fitness house den haag theresiastraat. goedkoop fitness den haag. werken bij sportschool den haag. rhythm sportschool den haag. anytime fitness den haag. cardio fitness den haag. fitness babylon den haag. sportschool max den haag.
KijkBijMij snelle levering direct in-app persoonlijk advies veilig en makkelijk betalen.
Betalen is zo gepiept door het stappenplan op je scherm te volgen. Wanneer de betaling is gelukt ontvang je een mail met de bevestiging van je order. Zodra je order is verzonden ontvang je een mail met de track trace code.

Contacteer ons