Meer resultaten voor fitness rijswijk

fitness rijswijk
Basic-Fit Sportschool Rijswijk Bogaardplein.
Fitness bij Basic-Fit. My Basic-Fit Lid worden. Bogaardplein 3, 2284DP RIJSWIJK. Sportschool Rijswijk Bogaardplein. Bogaardplein 3, 2284DP. Maandag t/m vrijdag 07.00 tot 22.30 uur. Zaterdag en zondag 09.00 tot 16.00 uur. Maandag t/m vrijdag 07.00 tot 22.30 uur. Zaterdag en zondag 09.00 tot 16.00 uur.
Start met Personal Training bij HealthCoachPlus.
velden zijn verplicht. HealthCoachPlus in Rijswijk is dé plek voor Personal Training Personal Group Training. Wij zijn het alternatief voor de sportschool. Fitness onder de beste begeleiding en krijg de persoonlijke aandacht die nodig is om je doelstellingen te halen.
Sportscholen in Rijswijk Regiofitness. Sportscholen in Rijswijk Regiofitness.
First Class Sports bestaat uit twee fitness centra in Den Haag en Rijswijk met elk hun eigen karakter en een breed scala aan faciliteiten en abonnementen. In een aangename sfeer. Handelskade 39 2288 BA Rijswijk Zuid Holland. Meer info Reviews bekijken.
Home Supergym Rijswijk.
Supergym Rijswijk is een vernieuwende, moderne sportschool met 2000 m 2 aan fitnessfaciliteiten en cardio. Groepslessen en circuit-training op een bijzondere locatie waar u ook gratis kan parkeren. En dat voor een Superprijs! Adres en openingstijden. Van Gijnstraat 16. 2288 GB Rijswijk.
Home First Class Sports.
Je kunt er terecht voor fitness, sauna en live virtuele groepslessen waaronder: Spinning, Aerobics ook voor senioren, Zumba, Boksen en Functional Trainingslessen in de vernieuwde CrossFitness ruimte. In de zomermaanden worden er extra buiten Bootcamp lessen aangeboden. Er is voor iedereen wat wils! Schrijf je nu alvast online in! Wil je een keer vrijblijvend komen sporten? Vraag dan online een gratis dagpas aan. Meer weten over First Class Sports? Neem contact op via 070-3901389 of loop eens binnen voor een rondleiding! Nieuw: Yoga ruimte. Laat je meenemen, op reis, door je lichaam. Veranderingen binnen de club! Een kort verhaaltje over de veranderingen in en rondom de club. First Class Sports. 2288 BA Rijswijk.
fit20 Rijswijk fitness met personal trainer in Rijswijk fit20 Rijswijk.
En we hebben al meer dan 1 miljoen trainingen geven. Ervaar het zelf bij fit20 Rijswijk. 100 studios in Nederland. De personal trainers van fit20 Rijswijk staan voor je klaar. Je bent van harte welkom om fit20 gratis te ervaren bij fit20 Rijswijk.
Sportschool Rijswijk SportCity All inclusive vanaf 35.,
Over SportCity Rijswijk. SportCity Rijswijk is een moderne sportschool met een groot aanbod aan fitness en wellness faciliteiten. Direct gelegen naast Station Rijswijk, in het voormalige bibliotheekgebouw, kan je in een ongedwongen sfeer genieten van jouw inspanning en ontspanning. Of je nu lopend, met de fiets, auto of het openbaar vervoer komt; SportCity Rijswijk is uitstekend bereikbaar voor alle vormen van verkeer!
Legend Fitness Ypenburg Den haag en Rijswijk, IFBB erkende gym.
Steps, fitness, spinning of een combinatie van alles? Als u zorgt voor de motivatie zorgen wij voor de kennis. Legend Fitness Ypenburg Den Haag en Rijswijk ligt aan de rand van Ypenburg en Rijswijk, hier bieden wij 600m aan fitness, bodybuilding en groepslessen.

Contacteer ons