Meer resultaten voor fitness den haag

fitness den haag
Den Haag Buitenfitness.
Buitenfitness is een laagdrempelige, afwisselende vorm van bewegen, die met en zonder begeleiding kan worden gedaan. In Den Haag zijn hiervoor meerdere Fitplaatsen aangelegd in de openbare ruimte. Buitenfitness is voor jong en oud geschikt. Op de volgende plekken in de stad vindt u de Fitplaatsen.:

Welkom op de website van Fitness Adventure. Fitness Adventure is een klein en persoonlijke fitness studio in Den Haag met een gevarieerd aanbod. Voor sportieve groepslessen, personal training en workshops ben je bij ons op het juiste adres. Plezier staat bij ons bovenaan de lijst!
Onbeperkt sporten in Den Haag bij 124 sportscholen!
Home InTension Health Club Scheveningen.
Het sportcentrum met het hoogste kwaliteitskeurmerk in deze regio! InTension staat garant voor professionaliteit en kwaliteit in een plezierige omgeving, waar sport, gezondheid en een goede sfeer centraal staan. InTension Health Club Scheveningen BV. 2586 RZ Den Haag. t: 070 331 88 11.
DE BESTE fitnessclubs sportscholen in Den Haag.
We hebben geweldige resultaten in de buurt van Den Haag gevonden. Breid je zoekopdracht uit. Caesar Fitness Spa Resort. 5 van 43 Spa en wellness in Den Haag. Promenade Healthclub Spa. 7 van 43 Spa en wellness in Den Haag.
Bodytec Den-Haag 3 uur fitness in slechts 20 minuten.
2595 SN Den Haag. WordPress Theme by WPZOOM. Copyright 2019 Bodytec Den-Haag. All Rights Reserved. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

Wij zijn erg trots op het resultaat: Wat een ruimte en licht. Bij ons kun je terecht voor: fitness 2.0, Crossfun met Funxtion, Aerobics, Revalidatie, Zumba, Personal Training, specifieke krachttraining voor topsporters in samenwerking met Den Haag Topsport, Pure Strenght, Loop/conditie-trainingen in de duinen, bokslessen, een dubbele praktijk fysiotherapie Kids sport, kindercoaching, voedingsconsulent, Kidshockey en zaalverhuur.
STEELWORKS.
Ook hebben wij een schitterend terras, zodat u bij mooi weer lekker buiten kunt bijkomen van uw training. Your browser does not support this player. Use local player. Your browser does not support this player. Use local player. Steel Works Fitness Center. Denenburg 49 Mariahoeve. 2591 AA Den Haag.

Contacteer ons