Meer resultaten voor rijswijk fitness

rijswijk fitness
Home Supergym Rijswijk.
Supergym Rijswijk is een vernieuwende, moderne sportschool met 2000 m 2 aan fitnessfaciliteiten en cardio. Groepslessen en circuit-training op een bijzondere locatie waar u ook gratis kan parkeren. En dat voor een Superprijs! Adres en openingstijden. Van Gijnstraat 16. 2288 GB Rijswijk.
Start met Personal Training bij HealthCoachPlus.
velden zijn verplicht. HealthCoachPlus in Rijswijk is d├ę plek voor Personal Training Personal Group Training. Wij zijn het alternatief voor de sportschool. Fitness onder de beste begeleiding en krijg de persoonlijke aandacht die nodig is om je doelstellingen te halen.
Sportscholen in Rijswijk Regiofitness. Sportscholen in Rijswijk Regiofitness.
First Class Sports bestaat uit twee fitness centra in Den Haag en Rijswijk met elk hun eigen karakter en een breed scala aan faciliteiten en abonnementen. In een aangename sfeer. Handelskade 39 2288 BA Rijswijk Zuid Holland. Meer info Reviews bekijken.
Basic-Fit Sportschool Rijswijk Bogaardplein.
Fitness bij Basic-Fit. My Basic-Fit Lid worden. Bogaardplein 3, 2284DP RIJSWIJK. Sportschool Rijswijk Bogaardplein. Bogaardplein 3, 2284DP. Maandag t/m vrijdag 07.00 tot 22.30 uur. Zaterdag en zondag 09.00 tot 16.00 uur. Maandag t/m vrijdag 07.00 tot 22.30 uur. Zaterdag en zondag 09.00 tot 16.00 uur.
Home First Class Sports.
Je kunt er terecht voor fitness, sauna en live virtuele groepslessen waaronder: Spinning, Aerobics ook voor senioren, Zumba, Boksen en Functional Trainingslessen in de vernieuwde CrossFitness ruimte. In de zomermaanden worden er extra buiten Bootcamp lessen aangeboden. Er is voor iedereen wat wils! Schrijf je nu alvast online in! Wil je een keer vrijblijvend komen sporten? Vraag dan online een gratis dagpas aan. Meer weten over First Class Sports? Neem contact op via 070-3901389 of loop eens binnen voor een rondleiding! Nieuw: Yoga ruimte. Laat je meenemen, op reis, door je lichaam. Veranderingen binnen de club! Een kort verhaaltje over de veranderingen in en rondom de club. First Class Sports. 2288 BA Rijswijk.
Trampoline fitness een echte fatburner kom het ervaren.
Intensieve fitness trainingen op de trampolines. Springen op trampolines is niet alleen leuk en spannend, maar ook gezond. Volgens de NASA is trampolinespringen zelfs 68% effectiever dan joggenDoor de vering van de trampolines zijn deze trainingen echte fat burners en train je blessurevrij. De Trampo-Fitness lessen worden gegeven op dinsdag en donderdagavond van 20-21 uur en zijn voor deelnemers v.a. De prijs is 13, voor een losse les. Er kan voor de lessen ook gebruik worden gemaakt van een 10 of een 25-rittenkaart. Een 10-rittenkaart kost 110, 11 euro per les en een 25-rittenkaart 250, 10 euro per les. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via: info@jumpsquarerijswijk.nl. Tijdens de vakantieperiode gaan de lessen gewoon door! Nieuws van Jumpsquare Rijswijk.
Sportschool Rijswijk SportCity All inclusive vanaf 35.,
Over SportCity Rijswijk. SportCity Rijswijk is een moderne sportschool met een groot aanbod aan fitness en wellness faciliteiten. Direct gelegen naast Station Rijswijk, in het voormalige bibliotheekgebouw, kan je in een ongedwongen sfeer genieten van jouw inspanning en ontspanning. Of je nu lopend, met de fiets, auto of het openbaar vervoer komt; SportCity Rijswijk is uitstekend bereikbaar voor alle vormen van verkeer!
Home Legend Fitness.
Kom dan eens langs voor een proeftraining bij. Legend Fitness aan de rand van Rijswijk, Voorburg en Den Haag Ypenburg. Een sportschool zoals een sportschool hoort te zijn. Onbeperkt sporten vanaf 29., Bodybuilding, fitness of groepslessen zoals: Pump, Pole Fitness, Forza Samurai training of Functional Workout, een mooie combinatie van conditie en kracht.

Contacteer ons