Meer resultaten voor rijswijk sportschool

rijswijk sportschool
Sportscholen in Rijswijk Regiofitness. Sportscholen in Rijswijk Regiofitness.
Zoek je een sportschool in Rijswijk? Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Rijswijk. Vraag direct een gratis proefles, week of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Rijswijk.
Home Supergym Rijswijk.
Supergym Rijswijk is een vernieuwende, moderne sportschool met 2000 m 2 aan fitnessfaciliteiten en cardio. Groepslessen en circuit-training op een bijzondere locatie waar u ook gratis kan parkeren. En dat voor een Superprijs! Adres en openingstijden. Van Gijnstraat 16. 2288 GB Rijswijk.
Basic-Fit Sportschool Rijswijk Bogaardplein.
Wat betekent fitnessen bij Basic-Fit Rijswijk Bogaardplein? Wil jij trainen in een ruime en open sportschool met veel licht inval? Kom dan naar Bogaardplein 3 te Rijswijk, van beginners tot gevorderden, iedereen is van harte welkom. Ons team van gastvrouwen en heren zorgen ervoor dat iedereen zich hier thuis voelt.
Home First Class Sports.
Neem contact op via 070-3901389 of loop eens binnen voor een rondleiding! Nieuw: Yoga ruimte. Laat je meenemen, op reis, door je lichaam. Veranderingen binnen de club! Een kort verhaaltje over de veranderingen in en rondom de club. First Class Sports. 2288 BA Rijswijk.
fit20 Rijswijk fitness met personal trainer in Rijswijk fit20 Rijswijk.
En we hebben al meer dan 1 miljoen trainingen geven. Ervaar het zelf bij fit20 Rijswijk. 100 studios in Nederland. De personal trainers van fit20 Rijswijk staan voor je klaar. Je bent van harte welkom om fit20 gratis te ervaren bij fit20 Rijswijk.
Sportschool Rijswijk SportCity All inclusive vanaf 35.,
Over SportCity Rijswijk. SportCity Rijswijk is een moderne sportschool met een groot aanbod aan fitness en wellness faciliteiten. Direct gelegen naast Station Rijswijk, in het voormalige bibliotheekgebouw, kan je in een ongedwongen sfeer genieten van jouw inspanning en ontspanning. Of je nu lopend, met de fiets, auto of het openbaar vervoer komt; SportCity Rijswijk is uitstekend bereikbaar voor alle vormen van verkeer!
Home Legend Fitness.
Ben je op zoek naar een echte gym? Een sportschool die met je meedenkt en kijkt naar jouw doelen? Kom dan eens langs voor een proeftraining bij. Legend Fitness aan de rand van Rijswijk, Voorburg en Den Haag Ypenburg. Een sportschool zoals een sportschool hoort te zijn.
Fitness Rijswijk Sir Winston Fitness Fitness Groepslessen.
Geen onmenselijke diëten, geen trainingsschemas van Olympiërs, maar gewoon voor iedereen haalbare patronen in voeding en beweging. Want in balans betekent ook dat er ruimte is voor genieten van een ongezond hapje en een drankje. Sir Winston Fitness Rijswijk is een moderne sportschool in Rijswijk met ervaren instructeurs.

Contacteer ons