Meer resultaten voor medische fitness den haag

medische fitness den haag
Archipel Fysiotherapie Openingstijden Archipel Fysiotherapie Sumatrastraat.
Sumatrastraat 205, 2585CP, Den Haag 070-3503990 Website. Openingstijden 14 nov 20 nov. Deze week Volgende week. Openingstijden 21 nov 27 nov. Deze week Volgende week. Maandag dinsdag: 2000.: Geen koopzondagen bekend. Welkom bij Archipel Fysiotherapie Praktijk voor Fysiotherapie en Manuele Therapie. Om u nog beter van dienst te zijn wij nu ook bereikbaar via internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, behandelmethoden, nieuws en nog veel meer. Archipel Fysiotherapie is sinds 1992 gevestigd in de Sumatrastraat 205 in de Haagse Archipelbuurt. De praktijk beschikt over drie behandelkamers en een kleine oefenruimte. Om onze mogelijkheden uit te breiden heeft Archipel Fysiotherapie sinds mei 2012 een extra praktijkruimte bij tennispark De Bataaf aan de Ver Huellweg 2. De behandelkamer grenst aan de vernieuwde fitnessruimte en biedt meer mogelijkheden tot training, revalidatie en medische fitness.
natuurgeneeskundige therapie den haag en massage den haag.
Sportmassage den haag. Ontspanningsmassage den haag. Massagetherapie den haag. Stoelmassage den haag. Klassieke massage den haag. Wellness den haag. Wellness massage den haag. Acupressuur den haag. Shiatsu den haag. Bindweefselmassage den haag. Voetreflex massage den haag. Drukpunt massage den haag.
Fysiotherapie Leidschenveen Fysiotherapie met aandacht.
Altijd al willen beginnen met sporten, maar u wilt dit op een verantwoorde wijze doen? Heeft u een chronische ziekte en vindt u het prettig om onder deskundige begeleiding te bewegen? Gezondheidscentra Leidschenveen en Veenland bieden u medische fitness onder begeleiding van een fysiotherapeut!
VisieFit Wassenaar.
Medische fitness is een vorm van fitness onder begeleiding van een fysiotherapeut, waarbij het trainingsschema zodanig is opgesteld dat u, ondanks uw beperkingen toch kunt sporten. Ook kunt u medische fitness zien als aanvulling op uw revalidatie na een blessure, één en ander in overleg met uw behandelaar fysiotherapeut.
Medische fitness Den Haag Wateringen FysioLife, uw fysiotherapeut in Den Haag en Wateringen.
Indien u wilt, krijgt u van uw begeleider een vervolgschema met uitgebreide uitleg hierover. Tarieven medische fitness. Individuele training of vervolgschema incl. U betaalt vooraf op bankrekeningnummer IBAN: NL97 TRIO 0198 0568 69 ten name van Fysio Life te Den Haag.
ZET JOUW CARRIÈRE IN BEWEGING! Start2Move.
Opleiding functioneel trainingsspecialist is een perfecte aanvulling en inspiratie voor Fitness A/B en bootcamptrainers. Leer nog beter kijken naar je klant en kan je de workout aanpassen op hun mogelijkheden. En zo het beste in ze boven halen! Bianca Zwinkels, Utrecht. Lees meer reviews. Review Sport en Voeding. Cursus Sport en Voeding geeft een goede praktische basis hoe voeding ingezet kan worden bij sport. Aan de hand van diverse voorbeelden wordt ingegaan op de verschillende doelstellingen die mensen kunnen hebben. Het belangrijkste is dat het van de algemene basis tot aan een topsporter aan bod komt. Maris Kout, Den Haag.
Basic-Fit Fysiotherapie Mea Fysio Den Haag.
Bij Mea Fysio Den Haag Zuiderpark staat de mens centraal. Het menselijk lichaam is een verbazend knap en goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar een ieder dagelijks op moeten kunnen rekenen. Indien er klachten zijn tijdens het bewegen kunt u bij ons terecht; er werken twee fysiotherapeuten in de praktijk. Babette Lausberg is sinds september 2008 werkzaam als fysiotherapeut. Bekend met arbeidsgerelateerde klachten maar ook thuis in de medische fitness en medical taping.
Locaties Den haag.
De behandelkamer grenst aan de vernieuwde fitnessruimte en biedt meer mogelijkheden tot training, revalidatie en medische fitness. Meer informatie over de fitness is te vinden op www.fitnessdebataaf.nl. Naast individuele training met een voor u door de fysiotherapeut opgesteld programma biedt deze locatie ook de mogelijkheid om trainingen aan groepen te geven. Ook nieuw is ons Sportspreekuur: op afspraak maandag van 19.00 tot 20.00 uur. Archipel Fysiotherapie weergeven op een grotere kaart. 2885CP Den haag.

Contacteer ons