Meer resultaten voor fitness club den haag

fitness club den haag
Sportscholen in Den Haag Regiofitness. Sportscholen in Den Haag Regiofitness.
The Workout Aerobic Fitness. Grote Marktstraat 157 2511 BJ Den Haag Zuid-Holland. InTension Health Club Scheveningen. WELKOM bij InTension Health Club Scheveningen! Het sportcentrum met het hoogste kwaliteitskeurmerk in deze regio! InTension staat garant voor professionaliteit en kwaliteit in een plezierige omgeving, waar sport, gezondheid en.
Sporten bij Njoy Fitness Den Haag in Den Haag en 98 andere sportscholen!
sporten bij Njoy Fitness Den Haag en 98 andere gyms en studio's' in Den Haag. Njoy Fitness Den Haag. Prinses Beatrixlaan 602, 2595 BM, Den Haag. Bekijk 115 reviews. Njoy is een health en lifestyle fitnessclub op de 2e etage van het World Trade Centre The Hague in het hart van het imposante nieuwe Beatrixkwartier. Het concept van Njoy betaalbare fitness in een exclusieve club is in korte tijd behoorlijk populair geworden.
Health Sports Club Westduin.
Met deze compleet vernieuwde zalen, bij de entree van het sportpark Laan van Poot 355A, kun je nog beter en meer genieten van al onze faciliteiten. Health Sports Club Westduin is de club waar persoonlijke aandacht voorop staat en je traint op hoogwaardige apparatuur van Matrix, Life Fitness, Lifemaxx Funxtion! Met onze multidisciplinaire benadering hebben we iedereen wat te bieden; kinderen, tieners, volwassenen, ouderen; amateurs en topsporters, van geblesseerd tot gezond. Je kunt ons ook vinden op Facebook. Bij ons kun je terecht voor: fitness 2.0, Crossfun met Funxtion, aerobics, revalidatie, Personal Training, specifieke krachttraining voor topsporters in samenwerking met Den Haag Topsport, loop/conditie-trainingen in de duinen, bokslessen, een dubbele praktijk fysiotherapie Kids sport, kindercoaching, internist voor 15, lijn zorg, voedingsconsulent, Kidshockey en nu ook Zaalverhuur.
Basic-Fit Sportschool Den Haag Grote Marktstraat ladies.
Vind je club. Fitness in Amsterdam. Fitness in Den Haag. Fitness in Rotterdam. Fitness in Groningen. Fitness in Eindhoven. 14 dagen herroepingsrecht. Blijf op de hoogte van Basic-Fit. Oh, nog niet overtuigd? Neem anders een dagpas en kom een keertje kijken!
Fitness en sportschool Den Haag Grote Marktstraat HealthCity.
Haal het beste uit jezelf door onze goed uitgewerkte trainingsprogramma's' volgens de laatste personal training-trends, waardoor je steeds weer verrast wordt tijdens je training. Fitness in het centrum van Den Haag. HealthCity Den Haag, gelegen in het hart van het centrum, heeft een diversiteit aan faciliteiten, van wellness spa's' tot zwembad.
Sportschool Den Haag SportCity All inclusive vanaf 35.,
Rondom de vestiging is het betaald parkeren, maar vanaf 1745: uur kan je gratis parkeren in onze parkeergarage onder de club, in het weekend is de parkeergarage de hele dag geopend. Uiteraard kan je ook gewoon lopend, met de fiets, bus of tram komen. Bij SportCity Den Haag kan je als SportCity-lid onbeperkt gebruikmaken van alle aanwezige faciliteiten, zoals fitness, groepslessen, squash, zonnebank, kinderopvang en onze deskundige begeleiding.
Fitness en groepslessen in Den Haag TrainMore.
Fitness bij Trainmore Den Haag. Midden in het centrum van de hofstad vind je TrainMore Den Haag: een grensverleggende sportschool in een historisch pand op de Dagelijkse Groenmarkt. Jouw eigen urban playground voor fitness en groepslessen in Den Haag. Zodra je de gym binnenstapt, voel je de energie stromen.
Sportscholen Den Haag allemaal op een rij met review! Sportscholencheck.nl.
Bekijk de sportscholen pagina ook voor fotos van de school en krijg een beter beeld van wat er aangeboden wordt. Den Haag Leidschenveen-Ypenburg. Welke sportschool in Leidschenveen-Ypenburg is de sportschool die bij jou past? Dat kan je makkelijk achterhalen met behulp van een snelle zoekactie naar de sportschool in jouw buurt met de gewenste mogelijkheden voor sport en fitness. Je gaat met gemak van niets weten, naar een pagina met een duidelijk overzicht en informatie over de sportscholen en fitnesscentra bij jou in de buurt. De sportscholen zijn allemaal op de kaart aangegeven, wat het dus nog sneller maakt om sportscholen in jouw omgeving te vinden. Op deze website kan je makkelijk een vergelijking maken tussen meerdere potentiƫle keuzes, waarvan je de belangrijkste informatie bij de hand hebt. Vind hier jouw sportschool. Alle sportscholen van Nederland, met reviews. Vind eenvoudig jouw sportschool op locatie en faciliteiten! Zoek je een gym in Amsterdam? Of in Rotterdam? Of ergens anders? Wij hebben het meest volledige overzicht van alle fitnesscentra. Zoek je een goedkope sportschool? Check dan bijvoorbeeld Basic Fit of Fit For Free, zij bieden goedkope abonnementen en acties. Lees hier alles over sportscholen. Fit for Free. Optisport Health Club.

Contacteer ons