Meer resultaten voor health work fitness den haag

health work fitness den haag
Fitness en sportschool Den Haag Grote Marktstraat HealthCity.
Haal het beste uit jezelf door onze goed uitgewerkte trainingsprogramma's' volgens de laatste personal training-trends, waardoor je steeds weer verrast wordt tijdens je training. Fitness in het centrum van Den Haag. HealthCity Den Haag, gelegen in het hart van het centrum, heeft een diversiteit aan faciliteiten, van wellness spa's' tot zwembad.
Health Works Fitness review en beoordelingen.
6 / 10 sterren. 2595 DA Den Haag. FITsociety / Sportscholen / Health Works Fitness. Health Works Fitness zit in het New Babylon gebouw en dan op de 2e verdieping van dit gebouw. Je kunt de Health Works Fitness het beste bereiken via de ingang aan het Centraal Stationsplein of het Anna van Buerenplein.
Team Health Works Fitness.
Ik vind Health Works Fitness heel goed. De mensen zijn heel leuk. Het bevalt me goed. Ook de groepslessen zijn heel leuk, ik zou het niet willen missen! Willie van Etten., Aan de groepslessen kom ik al een tijdje niet meer aan toe helaas. Na 2 jaar geniet ik nog wel steeds van de ruimte die ik heb in deze sportschool. Charissa Rijnfrank, Zeist. Al 30 kg kwijt! Dankzij de goede begeleiding ben ik fitter dan ooit. Chantal Platenkamp van den Burg, Zeist.
Inloggen Health Works Fitness.
Vul het wachtwoord in dat bij uw e-mailadres hoort. Al 30 kg kwijt! Dankzij de goede begeleiding ben ik fitter dan ooit. Chantal Platenkamp van den Burg, Zeist. Ik vind Health Works Fitness heel goed. De mensen zijn heel leuk.
Fitness Avenue.
Health Works Fitness.
Bij sportschool Health Works Fitness ben je al lid voor 2950, per maand. En dat is het dan ook. Allemaal inclusief: onbeperkt fitnessen, gebruik maken van alle faciliteiten, deelnemen aan groepslessen. Geen verrassingen achteraf, nooit bijbetalen voor de basisvoorzieningen die vanzelfsprekend zouden moeten zijn.
Health Works Fitness-vacatures november 2018 Indeed.nl.
Optional fitness plan and collective health insurance; Flexible work ethic. Willingness to work during the weekend and evenings if necessary. Gesponsord vacature opslaan. Customer service Canada Goose native French. Teleperformance 16.792 reviews. Possibility to engage in fitness plan and collective health insurance plan; Do let us know when you really cant work.
Lessen Health Works Fitness.
Wow, wat een super sportschool. 2 jaar geleden hier begonnen met een doel afvallen en dat is gelukt, maar niet zonder de fantastische begeleiding van het team Health Works. Monique Scholtus, Zeist. Al 30 kg kwijt! Dankzij de goede begeleiding ben ik fitter dan ooit. Chantal Platenkamp van den Burg, Zeist. Ik wil op deze manier al het personeel van HWF bedanken voor hun vriendelijkheid en persoonlijke aandacht. Het voelt als 1 grote familie! Nadine da Silva, Zeist. Er zijn leuke verschillende groepslessen. Het wordt persoonlijk gemaakt, wat erg fijn is. Stacey Knox, Gorinchem. I joined Healthworks because it has a zen feeling to it. The gym is very clean, they offer good group workouts. The staff is very friendly and helpfull. HWF is laagdrempelig, vriendelijk, veilig, goede accommodatie en betaalbaar. Pluspunt is te zien dat de leden allemaal voor een doel gaan: een gezond lijf. De groepslessen zijn gezellig! Yolanda t Lam, Gorinchem. Hou je van fun, hou je van een open en vriendelijke sfeer waar kwaliteit hoog is in zowel de groepslessen als in de fitness, dan voel je je bij HWF Hilversum meer dan welkom.

Contacteer ons