Zoeken naar pathé scheveningen scheveningen

pathé scheveningen scheveningen
BKS Parking.
De Parking Strand voorheen Parking Scheveningen Bad is de grootste parking in Scheveningen en heeft een capaciteit van 2030 parkeerplaatsen. Gezien de grote parkeercapaciteit is er in deze parking bijna altijd een parkeerplaats te vinden. Wanneer men doorrijdt naar het achterste gedeelte is het slechts 5 minuten lopen naar het strand! De parking heeft 3 ondergrondse parkeerlagen 1-2, en 3, 4 uitgangen en 4 liften. Er zijn voor deze parking tijdtegoedkaarten verkrijgbaar bij Pathé bioscopen.
parkeren circustheater scheveningen/ den haag Ouders Online.
ma, 25/07/2016 1837.: Parkeren scheveningen bad. Als je parkeergarage scheveningen bad zwolsestraat neemt die is niet zo duur. 10 min lopen naar het circus theater. Bij pathe scheveningen even een uitrijkaart kopen 450, voor 4 u. Login of registreer om te kunnen reageren.
Path Scheveningen Scheveningen informatie, foto's, reviews en meer Fijnuit.nl.
3.7 / 5 3 recensies. Pathé Scheveningen ligt dicht bij het strand in Scheveningen, tegenover het beroemde Kurhaus, en is ideaal bereikbaar met het openbaar vervoer, met de auto of natuurlijk met de fiets voor mensen uit de regio Den Haag.
Pathé Scheveningen DenHaag.com.
Pathé Scheveningen is snel en makkelijk bereikbaar met de tramlijnen 1 en 9 en de buslijnen 21, 22 en 23. In de directe omgeving van Pathé Scheveningen bevinden zich meerdere parkeergarages: Parking Nieuwe Parklaan, Parking Kurhaus en Parking Scheveningen Bad.
Bowling Arrangementen.
Kom gezellig bowlen en pak daarna een filmpje bij Pathé. Of andersom natuurlijk, wat u wilt! Bowlen inclusief schoenhuur en 1 frisdrank per persoon in de Bowling. Film naar keuze bij Pathé Scheveningen. Toeslag tijdens Discobowlen 2, per persoon. Toeslag voor 3D-film 150, p.p.
Pathé Scheveningen, Zuid-Holland Uitzinnig.nl.
2 reviews Voeg een review toe. Pathé Scheveningen scoort een 71, uit 10 op basis van 14 stemmen en 2 reviews. Durieux uit Katwijk aan zee 18 december 2011. De ijssculpturen waren op het palaceplein in scheveningen, maar die staat niet op het lijstje.
Pathé Business. Er is een Pathé voor ieder evenement!
Van een intieme zaal voor 60 mensen tot de monumentale Tuschinski 1 met haar 736 stoelen, bij Pathé vindt u het allemaal. Pathé City, Amsterdam. Pathé Tuschinski, Amsterdam. Pathé Arena, Amsterdam. Pathé De Munt, Amsterdam. Pathé Buitenhof, Den Haag. Pathé Scheveningen, Den Haag.
Pathe Scheveningen ScheveningenLive.nl.
De Pathé bioscoop in Scheveningen is wat dat betreft het ideale onderdeel van een dagje uit naar Scheveningen of bijvoorbeeld een korte vakantie. kaart is aan het laden een ogenblik geduld aub. De kaart kon niet geladen worden activeer Javascript alstublieft! Pathe Scheveningen 52.112412, 4.283532 Pathe Scheveningen.

Contacteer ons